Fără compromisuri

Materiale de calitate, piele 100% naturală

Atenție la detalii

Modele simple cu designuri atemporale dar funcționale.

Fabricate în România

Toate produsele noastre sunt fabricate în inima Transilvaniei

Călătoria noastră în arta confecționării gentilor a început în 1998, atunci când am făcut primii pași spre inițierea unei companii de genți de piele, ca o afacere de familie. Obiectivul nostru este să creăm modele simple, atemporale și funcționale de genți și accesorii din piele de calitate, fără compromisuri.

Toate produsele noastre sunt fabricate cu precizie în inima Transilvaniei folosind doar piele de calitate superioară. În procesul defabricație, combinăm procedurile tradiționale de confecționare manuală a pieilor cu utilizarea de mașini industriale pentru confecționarea articolelor din piele.

În fiecare sezon, implicăm toata experiența acumulată și ne actualizăm colecțiile cu modele contemporane. De la serviete potrivite pentru birou până la rucsacurile pregătite pentru aventuri, portofoliul noastru de genți și accesorii din piele confecționate manual au fost concepute pentru a fi însoțitorul tău de încredere.

Materialele, designul, combinațiile de culori și nivelul de atenție la detalii în timpul procesului de fabricație este ceea ce diferențiază accesoriile noastre din piele Donatello de celelalte produse de pe piața.  Fie online sau din magazinele noastre fizice, ne mândrim că suntem locul în care poți alege acel accesoriu perfect pentru a completa aspectul pe care vrei să-l obții.

Donatello este locul în care expertiza noastră îti întărește individualitatea. Vrem să arăți uimitor!